Companie

NAIL ART PROFESSIONALS este un brand creat de profesioniști pentru a stimula frumusețea desăvârșită a unghiilor. Calitatea liniei de produse se îmbină perfect cu noutatea și stilul acestui brand, rezultând  astfel un produs original și profesional.

Având o experiență de 15 ani în urmă, NAIL ART PROFESSIONALS oferă clienților, o gamă variată de produse profesionale pentru manichiură și pedichiură, de înaltă calitate, servicii, suport tehnic și educație profesională.

Calitatea produselor noastre vine împreună cu tehnici exclusive bine definite și proceduri clare de aplicare, ce stimulează în permanență, consumul eficient de material. Linia exclusivă de produse profesionale de înaltă clasă, este special concepută să stimuleze inovația tehnicilor noi, de utlimă oră.

Aprecierea și mulțumirea clienților este dovada complexității acestui brand, având cel mai bun raport calitate-preț.

In 2006  a fost infiintat  primul Salon Exclusiv de manichiura si pedichiura Nail Art Studio by Lore, din Targu-Mures, (Transilvania, Romania) cu o extindere de locatie in 2010.

In anul 2010 a luat fiinta academia Nail Academy by Lore – scoala acreditata de Ministerul Educatiei  Nationale  ce ofera cursuri profesionale de initiere si perfectionare profesionala in industria unghiilor, cu o extindere de locatie in 2014 si una in 2016.

In anul 2012 a fost deschis cel de-al doilea salon de manichiura si pedichiura Nail Art Studio by Lore din orasul Cluj Napoca (Transilvania,Romania)situat in Piata Marasti cu o extindere de locatie pe strada Avram Iancu, in 2014.

Ne propunem pentru  viitor  cea mai mare satisfactie a clientilor nostri, prin dezvoltarea brandului national si international. Mediul online reprezinta cea mai mare oportunitate pentru progresul si evolutia frumoasa a acestui produs.

MISIUNE

Suntem o echipă profesională, ce aspiră la educarea și informarea pieței, interesată în a câștiga încredere și a aduce succesul partenerilor noștri. Punem accent atat pe educația noastră cât și a clienților, prin furnizarea de produse profesionale de calitate superioară, însoțite de sisteme personalizate și servicii exclusive, în funcție de necesitățile lor.

Apreciem întodeauna sinceritatea și dorința de dezvoltare a clienților și partenerilor noștri. Încercăm să le oferim cele mai bune servicii exclusive fără să facem diferența între categoriile de clienți.

Ne axăm mereu pe inovație, dezvoltare și cercetare, care vin împreună cu produse de calitate superioara, oferind educație prin tehnici de înaltă clasă.

Pentru că loialitatea clienților este  deosebit de importantă, oferim  cel mai bun suport tehnic, de care aceștia au nevoie. Dezvoltăm industria prin educație și călăuzim tehnicienii spre succes.

VIZIUNE

“Educație continuă printr-un sistem compact de servicii și produse profesionale de manichiură pedichiură, de cea mai bună calitate, pentru clienți 100% mulțumiți.”

VALORI

  • Pasiune – iubim ceea ce facem, pasiunea este cea mai mare valoare pe care o avem.
  • Dedicare 100% în ceea ce facem.
  • Atitudine – atitudinea pozitivă este ceea ce ne caracterizează în mod direct.
  • Educație – punem accent pe educația noastră, iar mai apoi pe educația clienților noștri.
  • Imaginație – creativitate și
  • Originalitate – iubim frumosul și punem accent pe imagine.
  • Profesionalism – avem tehnicieni profesioniști care ne ajută să dezvoltăm linia de produse și tehnici inovatoare pentru educarea pieței.
  • Competitivitate – aducem un plus de valoare clienților noștri.
  • Apreciere – oferim mulțumire și apreciere în orice moment. Ne bucurăm pentru succesul clienților noștri.

“For success,

             choose the best!”

NAIL ART PROFESSIONALS

PRODUSE – EDUCATIE – SERVICII – SUPORT – CREATIVITATE-INOVATIE –  INSPIRATIE

TOP

X