Despre Noi

Nail Academy by Lore a luat fiinta in anul 2011 si are ca obiect de activitate organizarea de cursuri de calificare, perfectionare si specializare autorizate la nivel national de catre Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei si Cercetarii prin Consiliul National de Formare Profesionala.

Echipa Nail Academy by Lore este formata din tineri pasionati de ingrijirea unghiilor, a mainilor si a picioarelor, specializati in cursuri de perfectionare de nivel international in manichiura – pedichiura, unghii tehnice si design pe unghii.
Trainerii Nail Academy by Lore ofera o pregatire excelenta, potrivita pentru toate nivelurile de capacitate, de la incepatori la avansati.

Scopul nostru este acela de a forma profesionisti care sa fie recunoscuti atat in tara, cat si in strainatate punandu-le la dispozitie produse profesionale de calitate superioara create de catre „profesionisti pentru profesionisti”.

Ne aflam intr-o continua perfectionare si dezvoltare pentru a va putea oferi cele mai optime si perfecte solutii in acest domeniu.

TOP

X