Formular returnare produse

Stimati clienti, conform Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, va punem la dispozitie urmatorul formular pentru exercitarea dreptului de returnare a produselor in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.

Prezentul formular se trimite completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract, respectiv sa returnati/inlocuiti produsul. Imediat ce vom primi formularul completat, personalul autorizat din cadrul firmei SC Nail Art Studio SRL. a lua legatura cu dumneavoastra in vederea clarificarii conditiilor si detaliilor de returnare.

Atentie! Cererea de returnare trebuie completata de catre clientul care a efectuat comanda! Contul bancar furnizat in formular este de preferat sa apartina aceleiasi persoane, pentru o siguranta sporita a intregului proces de renuntare la cumparare si de returnare a sumei de bani achitata initial!

Trimiterea formularului catre firma noastra se face automat, dupa apasarea butonul rosu TRIMITE CERERE RETUR aflat in josul paginii si doar dupa completarea tuturor datelor necesare procesarii cererii dumneavoastra.

    TOP

    X