Livrare si Transport
  1. LIVRAREA BUNURILOR

1.1. Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

1.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

1.3. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

      2. TRANSPORTUL

2.1 Livrarea catre Client a produselor achizitionate de la Nail Art Professionals, este efectuata numai prin intermediul sistemului de curierat rapid.

Produsele comandate se livreaza in toata tara prin Urgent Cargus.

Livrarea  produselor Nail Art Professionals este GRATUITA, pentru comanda minima de 350 leicu conditia ca clientul/cumparatorul sa se afle intr-o zona din aria acoperita de reteaua de curierat Urgent Cargus.

Pentru livrari cu plata ramburs, in orasele din aria acoperita de reteaua de curierat rapid Urgent Cargus, costul expeditiilor este de 20.00 RON (inclusiv TVA), pentru comenzi sub 350 RON.

In cazul in care destinatarul nu se afla in aria de acoperire Urgent Cargus, se adauga 1 RON (inclusiv TVA) pentru fiecare km  suplimentar.

2.2. Timpul de livrare al unei comenzi este comunicat expres la plasarea acesteia si este un interval de zile influentat de: transportul bunurilor de la furnizorul de marfa al Nail Art Professionals, timpii de procesare in centrul logistic al furnizorului initial si in depozitul Nail Art Professionals, zile lucratoare din luna, numarul produselor din comanda si timpii de procesare a fiecarui produs etc. Timpul total de livrare poate fi decalat de un produs cu perioada mai lunga, astfel ca Clientul accepta ca prin cumularea a mai multe produse intr-o comanda decaleaza livrarea produselor pana la data cea mai indepartata. Livrarile se vor efectua de regula in interiorul perioadei asumate la plasarea comenzii (variaza intre 1 zi si 2 zile) si Clientul poate obtine informatii privind statusul livrarii in orice moment. In cazul in care produsul poate fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, Nail Art Professionals va informa de indata Clientul prin E-mail oferind doua optiuni: Clientul poate fie renunta (in scris) la comanda/produs fie accepta noul termen de livrare propus. In eventualitatea in care plata a fost efectuata in avans prealabil livrarii, sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de maximum 14 zile de la data renuntarii.

TOP

X