Mini Kit Acrylgel

O solutie simplă și rapidă pentru o manichiură profesională pe care o poți face chiar la tine acasă.

  • One step clear
  • Slim base bonder
  • Pensula one step
  • Pila slim
  • Endurance buffer
  • Zebra green
  • Zebra blue
  • Eco #100

cu doar 407 lei

Ce conține kit-ul?

One Step Clear

Cea mai puternică formulă de gel pentru unghii tehnice. Acest sistem 2 în 1 este special creat pentru tehnica unghiilor cu gel, atât pentru începători, cât și pentru profesioniști. Construcție slim dintr-un singur pas: ușor de aplicat, modelat și pilit; nu arde; nu se usucă la aer; nu curge, fără miros de monomer, fără praf în aer. Mai rezistent decât gelul, mai flexibil decât acrylul.

Încearcă-l: textură naturală (mai natural decât acryl-ul), super rezistentă (mai rezistent decât gelul), consistență solidă (nu necesită timp limită pentru aplicare) și o modelare perfectă (precizie și modelare ușoară). Este produsul ideal dacă vrei să conferi rezistență unghiilor slim, cu atât mai mult cu cât îți ușurează tehnica construcției pe șablon.

 

Pensulă One Step 2 în 1

Acest tip de pensulă te ajuta sa realizezi unghii tehnice cu polygel, acry gel și one step gel. Este alcatuită din două capete: un capăt – prevăzut cu spatulă pentru a putea lua cantitatea necesară de gel solid (realizat din oțel inoxidabil și este recomandat pentru poly gel, acry gel, one step gel), iar celălalt capăt – conceput din pensula ovală Nr. 10 din păr sintetic de înaltă calitate, părul dens al pensulei permite modelarea perfectă a gelului, fără să se îndoaie. 

Forma sa specială permite 100% precizie în aplicarea gelului, are o lungime și o lățime potrivită pentru aplicare din puține mișcări; părul este special realizat pentru a nu crea bule în gel. E o pensulă ce se va potrivi perfect trusei tale de nail art.

Slim Bonder Base

Este un gel lichid de bază, utilizat pentru aderența produselor de gel, acryl sau sisteme semipermanente. O manichiură cu gel fără cusur se poate realiza dacă pregătești corect unghia naturală înainte; acest Slim Bonder Base are o consistență fluidă și acționează ca un lipici între unghia naturală și gel. Este exact ce ai nevoie pentru a preveni aerisirea și exfolierea.

Pila Slim 100/180

Acest tip de pilă este un accesoriu practic confecționat pentru a forma cu precizie și ușurință bordul liber, precum și pereții laterali ai unghiei construite. Fiind printre produsele prefeate de la noi, a fost concepută cu 2 fete și 2 durități diferite, pentru a fi folosită pentru finisarea marginilor unghiilor naturale și tehnice. Forma și grosimea (2 mm) sunt special create pentru a finisa și îndrepta ușor arcul inferior ajungând până în cel mai adânc punct de creștere al unghiei naturale. Un produs rezistent și de calitate superioară care nu trebuie să lipsească din trusa unui tehnician.

Endurance buffer

Pila smoother/buffer 2 în 1, dezinfectabilă este un produs creat pentru pregătirea unghiilor naturale și a finisării unghiilor construite. Duritatea este #180/180, iar materialul din care este concepută această pilă oferă o utilizare foarte ușoară și practică, precum și o rezistență îndelungată consum 2-3 pile/lună. Ultra ușor și foarte convenabil de utilizat, bufferul are dimensiunea perfectă pentru a intra în pereții laterali ai unghiei (finisarea arcului C al unghiilor slim) și în apropierea cuticulei fără a cauza abraziune.

Pilă Zebra Blue 150/150

Dacă te pregătești pentru modelarea unghiilor, nu uita să alegi de la început cele mai bune pile! Pila profesională dezinfectabilă, de duritate medie #180/180 este utilizată în tehnica slim în situațiile când produsul este aplicat în cantități optime, iar suprafața necesită doar o pilire ușoară (vezi cantitatea optimă de utilizare a produsului în cursul Super slim Nails: https://www.nailartprofessionals.ro/curs-super-slim-nails/). 

Scurtarea sau îndepărtarea produsului de pe suprafața unghiei devine un proces simplu. Pila poate fi spălată și folosită pentru mătuirea suprafeței unghiilor naturale, pilirea și scurtarea bordului liber, finisarea materialelor de gel și acryl. Consum lunar maxim 4 pile/lună pentru o activitate continuă de 10 ore/zi, deci prezintă o rezistență ridicată.

Pilă Zebra Green 180/180

Unghiile frumoase sunt rezultatul utilizării unor produse profesionale și a unei tehnici de lucru corecte. Pila Zebra Blue de duritate medie #150/150 are o formă de semi-lună cu o suprafață rezistentă la apă – poate fi sterilizată 100%.

Este recomandată în tehnica slim în situațiile când produsul este aplicat în cantități mai mari, iar suprafața necesită doar o pilire mai profundă în formarea arcului C (vezi cantitatea optimă de utilizare a produsului în cursul Super slim Nails: https://www.nailartprofessionals.ro/curs-super-slim-nails/). Calitatea superioară oferă o rezistență ridicată; această pilă este mai puternică si are o durabilitate de 4-5 ori mai mare decât pilele obișnuite. Consum lunar maxim 4 pile/lună pentru o activitate continuă de 10 ore/zi.

Pilă Platinium Eco #100

Modelarea unghiilor este de neconceput fără o pilă bună. Pila Ecologică din lemn, de duritate ridicată #100/100 este ușor de dezinfectat și se folosește strict pentru finisarea marginilor unghiilor tehnice. Datorită grosimii de 1 mm este ușor de utilizat la formarea perfectă a bordului liber și a marginilor unghiei construite cu gel/acrylgel.

Modalitati de plata:

Ramburs, virament bancar si online cu cardul prin PayU.

Modalitati de livrare:

✓ Curier rapid – GRATUIT, timp de livrare 48 ore.

✓ Ridicare de la sediul firmei din Targu Mures.

TOP

X