Color palette of the year – Pantone Classic Blue

Pantone, instituția care deja ne-a obișnuit cu trendurile unice în design, care dau tonul fiecărui an, a lansat recent culoarea anului 2020 și anume Classic Blue. Noi suntem absolut îndrăgostite de tot ceea ce reprezintă acest Classic Blue și anume stil, eleganță și feminitate, toate acestea camuflate în urma de masculinitate și mister pe care o dă albastrul în general. 

Ceea ce ne încântă și mai mult sunt paletele de culori explozive care au venit simultan cu această culoare și anume Ponder, Snorkel, Desert Twilight, Exotic Tastes și ultima, dar nu cea din urmă, Untraditional. Fiecare paletă reprezintă o expresie a creativității în sine în care fie Classic Blue este pus în diverse combinații de culori, fie reprezintă culoarea de fundal din care Pantone a derivat, a schimbat și a adăugat tonuri și nuanțe. 

 

Ponder

Despre Ponder putem spune că e o paletă care exprimă cel mai bine combinația reușită realizată de Classic Blue – culori albastre, reci, enigmatice și o paletă roz jucăușă, cu nuanțe calde. O combinație poate atipică, fiind una destul de contrastantă și stridentă, dar adoptată de tot mai multe branduri în designurile lor. Cât despre nail art, putem spune că va fi o primăvară 100% aesthetic!

 

 

 

 

 

 

 


Snorkel

Paleta snorkel inspirată din culoarea anului 2020 arată ca un adevărat paradis tropical. Suntem absolut sigure că va fi o senzație a verii, datorită culorilor explozive, vii și visătoare dinăuntrul paletei. Așteptăm cu nerăbdare să dăm frâu liber creativității cu designuri unice în materie de nail art inspirate bineînțeles din aceste culori puternice. 

 

 

 

 

 

 

 

Desert Twilight

Desert Twilight este o paletă unică, strălucitoare, inspirată din culorile apusului de soare. În cazul acesta, Classic Blue creează un fundal elegant pentru nuanțele sofisticate pictate pe cer, adăugând parcă “licurici” sidefați în paleta Desert Twilight. Spre deosebire de celelalte palete, aici Classic Blue este pus în evidență oferind o notă de stil la superlativ.


 

Exotic tastes


Exotic tastes e o paletă care ne amintește de petalele uscate, puse într-un bol și lăsate să aromeze o cameră întreagă. Ați făcut vreodată trucul acesta? Intrigantă și  aventuroasă în culori care reflectă condimentele naturale, cu siguranță paleta aceasta de culori va lovi puternic podiumurile colecțiilor de toamnă!
 

 

 

Untraditional

Asemănătoare cu sora ei strălucitoare Desert Twilight, dar mult mai îndrăzneață, nimic nu spune mai bine netradițional decât paleta Untraditional plină de culori puternice și contrastante. Stând la cârmă acestei palete unice este același Classic Blue, care dă combinații splendide și amestecuri de culori distractive. În fashion și nail art, vor fi adevărate declarații de stil și strălucire. Noi așteptăm cu nerăbdare explozia podiumurilor în special în culorile Space Cherry și Glistening Grape. 

 

 

 

 

 

 

Care e paleta ta preferată?

 

Spread the love

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP

X