Stone Art – must-have pentru manichiuri prețioase

 

 

 

Pietrele prețioase și semiprețioase au fost întotdeauna apreciate și au stârnit interesul datorită frumuseții și a semnificațiilor aparte pe care acestea le au și le transpun în bijuterii și nu numai. Fiecare dintre ele sunt unice prin culorile pe care le au, gradul de transparență, puritatea și chiar prin puterile supranaturale care le-au fost atribuite în diferitele culturi. Sunt atât de frumoase prin diversitatea lor! 

 

 

 

 

 

 

Pe lângă frumusețea lor, pietrele prețioase și semiprețioase sunt mai mult decât bijuterii. Ele spun povești, înconjurate de legende și scot în evidență personalitatea celor care le poartă. Sunt cu adevărat magice! Ne dorim să le avem cu noi, să ne ajute să ne exprimăm și bineînțeles să ne bucurăm de calitățile lor estetice excepționale. Dar cum ar fi ca nestematele să fie transpuse în manichiuri?

 

 

 

 

 

Cursul online Stone Art by Lore Zagon îți prezintă într-o formă practică 10 modele versatile de manichiuri în această tematică, cu o coloristică adaptabilă foarte ușor pentru diverse evenimente, anotimpuri și chiar pentru diferitele personalități ale clienților.

În cadrul acestui curs, vei învăța cum să te inspiri din frumoasele elemente și texturi ale naturii, cum să combini într-un mod special texturile minerale ale pietrelor prețioase și semiprețioase, să realizezi manichiuri care se pliază perfect pe caracterul clienților, de ce produse ai nevoie pentru a realiza aceste modele. Cum fiecare dintre noi știm că preferă sau că ne este potrivită o anumită nestemată, vrem să îți dăm mici indicii și să îți spunem care sunt preferatele noastre.

Ametist

 

 

Ametistul este o piatră celebră pentru aura calmantă pe care o eliberează, care ne ajută să gândim pozitiv, să ne recâștigăm echilibrul, fiind considerată una dintre cele mai frumoase pietre prețioase, datorită culorii sale care poate varia de la violet la purpuriu. Nu este un secret fapul că îl cultura Greciei, ametistul aducea iubire și fericire persoanelor care o purtau.

 

 

 

 

 

Rose Quartz

 

 

Rose Quartz este cunoscută drept piatra iubirii, fiind întotdeauna asociat cu dragostea, armonia și vindecarea problemelor emoționale. Delicat, dar atât de complex, energia quartzului de trandafir emite vibrații de iubire, bucurie de a trăi și  căldură. Se consideră că această piatră atrage în jurul nostru persoane bune. Este de mirare? Nu, pentru că atunci când suntem echilibrați din punct de vedere emoțional și plini de iubire, atragem același tip de energie.

 

 

 

 

Jasp

 

 

Jasp este o piatră hrănitoare, caldă și protectoare. Legendele spun că Jaspul alunga spiritele rele și îi proteja pe cei care îl purtau. O piatră karmică, ne ajută să ne îmbunătățim destinul, să eliberăm energiile negative, conferindu-ne echilibru, bucurie și optimism.

Mai jos, găsești o parte din curs, care te va ajuta să realizezi acest model pe unghii.

Te invităm să îl vizionezi și să apoi să ne arăți cum ai transpus tu Jaspul în manichiuri.

 

 

 

 

Poți descoperi toate cele 10 modele în cadrul Cursului online Stone Art by Lore Zagon disponibil pe website. Acest curs se adresează tehnicienilor pasionați de  modele și design pe unghii, presupunând un nivel mediu și avansat. În cadrul cursului vei învăța 3 tehnici de realizare Stone Art, iar achiziționarea acestuia îți asigură o diplomă de perfecționare și acces la curs pe viață.

Îți dorim multă inspirație și spor la exersat!

 

 

 

 

 

 

Spread the love

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP

X