Institutul Pantone a ales culoarea anului 2019, ca fiind o nuanta ce exprima energie si reconectarea cu natura.„Living Coral” descrie in totalitate recifele de corali care adapostesc si sustin viata marina.

 Expertii au ales sa-si indrepte atentia asupra nuantelor din ocean: „Influenta de anul acesta a fost mediul inconjurator”, a explicat Laurie Pressman, vicepresedinte Pantone.

Culoarea anului 2019 a ajuns deja pe podiumurile marilor case de moda, in tendintele de design interior, arta, cinematografie, make-up, hairstyle, manichiura si nu numai.

 

Fata de culoarea anului trecut, o nuanta inchisa si mohorata, „Living Coral” este pregatita sa ofere sprijin si optimism intr-un mediu in continua schimbare.

Vibranta, calda si cu subtonuri aurii, culoarea anului 2019,  este perfecta pentru a o purta pe buze, pleoape sau chiar pe unghii.

 

DESIGN VESTIMENTAR

Transpusa in moda, „Living Coral” are atuul de a fi vibranta, fara sa fie stridenta, ceea ce o face usor de integrat in tinutele vestimentare mai ales in cele de vara. Marii designeri au fost inspirati in totalitate de energia coraiului pentru colectiile de primavara-vara 2019.

DESIGN INTERIOR

Aceasta nuanta optimista se poate incorpora usor in viata de zi cu zi prin piese de mobilier, covoare sau decoratiuni care sa impuna caldura acestui ton.

HAIRSTYLE & MAKE-UP

Living Coral a fost pusa deja in aplicare de catre stilistii si pasionatii de hairstyle.

Fiind o culoare calda si solara make-up artistii vor transmite cel mai bine influenta acestei culori in adevarate look-uri vesele.

MANICHIURA

Living Coral  este intr-adevar o nuanta care ne duce cu gandul la ocean si la vremea calda, asa incat o manichiura in tonuri calde te va dispune in fiecare zi.

Pentru ca la asta ne pricepem cel mai bine, ti-am pregatit o selectie de produse in nuante „Living Coral”:

Ojele semipermanente in tonuri deschise sau inchise de corai, vor fi cele mai cautate nuante in anul 2019.

Aceasta culoare corai cu irizatii aurii, fascineaza ochiul si mintea, avand tonuri calde si ocrotitoare, fiind perfecta pentru o lume agitata aflata intr-o continua miscare.

Alege cele mai dorite decoratiuni pentru unghii, in nuante de corai pentru a accesoriza orice manichiura de impact.

Alegerea a venit ca o reactie la asediul tehnologiei digitale si a retelelor de socializare asupra vietii de zi cu zi. Specialistii sustin ca aceasta aduce autenticitate si indeamna la o comunicare naturala si mai intima. Coraiul simbolizeaza pe de alta parte si nevoia oamenilor de optimism si fericire.

 

Asteptam in comentarii parerile voastre despre culoarea anului 2019!

 

Va dorim un an plin de optimism si caldura, exact asa cum este „Living Coral”!

Pana data viitoare, Stay Tuned!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

4 × four =

TOP

X