Pregătește-te de o primăvară colorată! Fii la curent cu noile tendințe

Desigur, primăvara înseamnă de obicei o explozie de culori în toate domeniile de beauty. Fie că e vorba de modă, articole vestimentare, coafură, machiaj sau manichiură, toate clientele își doresc o paletă de culori puternice în concordanță cu primăvara.

Starea de spirit ne este mereu influențată de cea a vremii, iar primăvara putem observa o abundență, o stare de fericire care ne inundă alegerile vestimentare sau în materie de beauty. Astfel, ne putem alege o muză care va rămâne mereu în tendințe: natura.

– Anul acesta, tendințele sunt dictate atât de natură, cât și de un optimism necesar și bine-venit.

Ia-ți doza de inspirație și află ultimele tendințe în materie de culori!

Illuminating și Ultimate Gray

Anul 2021 a venit și cu schimbări frumoase. Pantone a ales pentru prima dată în 20 de ani două culori ale anului: Illuminating și Ultimate Gray. Acestea exprimă optimismul de care avem nevoie cu toții.

Illuminating este un galben puternic a cărui intensitate crește atunci când este asociat cu griul neutru.

Illuminating and Ultimate Gray

Amethyst Orchid

O culoare cu totul aparte este Amethyst Orchid, un violet pătrunzător. Ceea ce face cu totul deosebită această alegere este inspirația duală: atât din frumusețea orhideelor, cât și din strălucirea ametistului. Adesea, violetul este asociat cu regalitatea, puterea și ambiția. Adăugând ametistul și orhideea ca muze, violetul te poate duce cu gândul la eleganță și distincție.

Violet

Raspberry Sorbet

Nici culoarea fructelor nu e de neglijat în acest an. Raspberry Sorbet este rozul perfect pentru a te scoate din anonimat. Rasberry Sorbet are ca sursă de inspirație culoarea zmeurii și transmite o stare de bucurie și prospețime. Astfel, tradiționalul roz primește o notă modernă și poate fi purtat cu încredere zi de zi.

Raspberry Sorbet

French Blue și Cerulean

Asemănătoare cu culoarea anului 2020 Classic Blue, anul 2021 aduce în lumina reflectoarelor French Blue. French Blue este o nuanță ușor grizată de albastru. Aceasta nu are puterea unui albastru regal, însă cu siguranță va fi în centrul atenției oferind o notă de eleganță purtătoarei. Cerulean în schimb este un albastru pastelat ce imită perfect cerul într-o zi timidă de primăvară.

French Blue și Cerulean

Green Ash și Mint

Încă o dată celebrăm natura și printre cele mai potrivite culori se află Green Ash și Mint, două nuanțe de verde. Nota de modernitate este dată tocmai de aerul proaspăt redat prin alegerea utilizării albastrului ca subton al nuanțelor. Aceste două culori se diferențiază prin intensitate: Green Ash este un verde pastelat, în timp ce Mint este un verde mentă puternic.

Green Ash și Mint

Marigold

Frumusețea florilor a mai inspirat o culoare: marigold. Aceasta este culoarea gălbenelelor, un portocaliu cu tentă aurie, a cărui subton galben inspiră o prezență caldă. Această culoarea este o alegere îndrăzneață ce oferă originalitate, iar puține sunt persoanele ce îndrăznesc să o poarte.

Marigold

Inspiră-te din aceste culori și crează-ți propriul stil în 2021!

LOREDANA ZAGON

Leave a Comment

Your email address will not be published.

ten + 17 =

TOP

X