Beautiful Bride – individualitate pictată pe unghii

Nunta modernă a devenit mai puțin tradițională și mai mult o aventură personală pentru fiecare. Această aventură înseamnă individualitate și nu mai urmărește regulile nescrise ale tradițiilor: poate fi o petrecere de trei zile în Maroc sau o nuntă pe o barcă. Dar, dragostea adevărată nu are reguli, de ce ar avea această zi specială; până la urmă, toți iubim diferit.

Normal, cea mai mare tendință în ceea ce privește nunțile este originalitatea. Industria evoluează iar asta, din fericire, înseamnă că miresele sunt unice. Unicitatea poate fi exprimată prin designul inedit al rochiei, inelul de logodnă mai special, coafura ieșită din comun sau manichiura deosebită care completează și întregește look-ul miresei.

“Feminitatea e o calitate ce se găsește în aspectul unei femei, în felul în care se poarta și în natura ei. O femeie feminină lasă impresia de delicatețe și blândețe. Ea are spiritul unei supuneri dulci și depinde de bărbați când vine vorba de grijă și protecție. Nimic legat de ea nu pare masculin: nu dă dovadă de agresivitatea masculină, de competență, eficiență, curaj sau abilitatea de a-și omorî singura șerpii.” – Helen Andelin în cartea Fascinanta Feminitate (Fascnating Womanhood)

Feminitatea cucerește prin delicatețe și acest aspect dorim să îl accentuăm cu ceea ce numim noi Beautiful Bride.

Cursul online Beautiful Bride by Lore Zagon îți prezintă într-o formă practică 5 teme conținând modele versatile de manichiuri în această tematică, cu o coloristică adaptabilă foarte ușor pentru diverse evenimente, anotimpuri și chiar pentru diferitele personalități ale clienților.

În cadrul acestui curs, vei învăța cum să te inspiri din elemente și texturi speciale regăsite în natură, cum poate fi transpus un element într-o manichiură, cum să combini într-un mod special texturile și să obții efecte speciale folosind un design monocrom, să realizezi manichiuri care se pliază perfect pe caracterul clienților, ce produse îți trebuie pentru a realiza aceste modele. Știm că fiecare mireasă este specială și fiecare vrea să își pună personalitatea în valoare și în cea mai importantă zi din viața ei. Astfel, varietatea de modele te va ajuta să găsești designul potrivit mireselor tale.

HAUTE COUTURE

Traducerea mot-a-mot a sintagmei „haute couture” este „croitorie înaltă”. De aici putem extrapola că este vorba, despre ideea de croitorie de lux, făcând referire la marile case de modă. Haute couture se referă la arta de a produce în totalitate manual ţinute de lux, care sunt, graţie acestui fapt, unice.

Inspirate de marile case de modă, am creat modele care să completeze orice look de mireasă, ba mai mult, care adaugă ceva în plus, „acel ceva” special. Textura materialelor este recreată pe unghii pentru a da eleganță și rafinament manichiurii și ținutei miresei.

GLAM

Pentru a completa ținutele simple, machiajul natural și pentru a echilibra simplitatea, tematica Glam se axează pe strălucire si extravaganță pe unghii. Utilizând diferite tehnici, am transpus pe unghii strălucirea aurie, sclipirea metalică și splendoarea curcubeului. Acest model nu este dedicat exclusiv mireselor cu ținute simple, ci poate accesoriza și o rochie la fel de glam, dând un plus de strălucire și extravaganță.

TROPICAL ELEGANCE

Cu gândul și sufletul la sezonul estival, la nunțile atât de minunate de pe malul mării sau chiar de pe vapoare, ne-am imaginat modele inspirate de natura tropicală: frunze de monstera deliciosa, ginko biloba, flori și palmieri, pene de păsări exotice. Această extrenticitate tropicală este echilibrată de liniile fine ale creațiilor, de delicatețea modelelor și finețea designului.

CREATIVE NATURE

Texturile pietrelor prețioase și semiprețioase, ale rocilor și stâncilor de pe malul mării, valurile și vântul ne-au inspirat în a crea o „colecție” de modele speciale: feminitatea cromatică este completată de linii hotărâte, masculine, de auriu. Aceste modele speciale vin să spună povestea celor care le poartă, evidențiind unicitatea purtătorului. Look-ul completat de astfel de manichiuri devin misterioase și magice.

PURE WHITE

Puritatea miresei este simbolizată de rochia albă și voalul alb purtat în ziua nunții. Am creat modele albe, pure, curate folosind diferite materiale, produse, texturi și tehnici, tocmai pentru a menține această idee de mireasă imaculată. Liniile file, dantela elegantă, perlele și accesoriile aurii accentuează limpezimea albului.

Poți descoperi modelele din cadrul cursului online  Beautiful Bride by Lore Zagon disponibil pe website. Acest curs se adresează tehnicienilor pasionați de  modele și design pe unghii, presupunând un nivel mediu și avansat. În cadrul cursului vei învăța diferite tehnici de realizare a modelelor bridal, iar achiziționarea acestuia îți asigură o diplomă de perfecționare și acces la curs pe viață.

 

Îți dorim multă inspirație și spor la exersat!

Spread the love

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP

X