Flori-inspiratie de primavara

Știm cu toții că a venit primăvara când design-ul unghiilor începe să se transforme într-o grădină. Fie că începem timid, adăugând un model floral pe o unghie, fie că ne lăsăm purtate de val și de mirosul primăverii uitând să ne mai oprim din a adăuga detalii florale.

Și cum ”Go big or go home!” e un motto după care ne ghidăm, ți-am pregătit câteva modele florale care suntem sigure că te vor ajuta să-ți încânți clientele!

Rock GARDEN

Alege să creezi un design de primăvară pictând modele florale. Nu numai că ele vor deveni unicate, însă vor pune și zâmbetul pe buzele clientelor.

Pictura pe unghie poate fi copleșitoare. Știm. Dar avem câteva trucuri pentru a te ajuta să ajungi la rezultate spectaculoase. Începe prin a căuta inspirație. Nimeni nu îți cere să creezi din cap un model perfect. Toate avem nevoie de inspirație. Folosește tot ce ai la îndemână: o floare recent primită, un aranjament floral de pe raftul salonului sau un simplu search pe google. Uite câteva site-uri care te pot ajuta să-ți găsești inspirația: unsplah.com sau pexels.com.

După ce ți-ai găsit inspirația, urmează tehnica. Pentru un look lejer și delicat, acuarelele sunt cea mai bună alegere. O regulă de aur pentru acuarele este să construiești începând timid cu cele mai deschise culori și cu pete fluide, ca mai apoi să pictezi detaliile cu cele mai puternice sau închise culori. Amintește-ți: tehnica Watercolor este una pe bază de apă, așadar folosește-o în avantajul tău și crează modele diafane.

Un lucru care nu ar trebui neglijat este instrumentul cu care realizăm tehnica. Alege-ți pensula în funcție de rezulatatul dorit. Pentru tehnica watercolor vei avea nevoie de o pensulă cu vârful ascuțit pentru a crea detalii de diferite dimensiuni. Quick tip: cu cât pui mai puțină presiune pe vârful pensulei, cu atât liniile vor fi mai subțiri și vice versa.

flori pictate

GET THE LOOK

acuarelaacuarelaacuarelaAlcool AcuarelaPensule acuarela

Feminin FLORAL ART

Ce poate fi mai femimin decât nuanțele pale de roz combinate cu modele florale?

Această alegere va fi una mereu apreciată de clientele care nu sunt dispuse să renunțe la nelipsitul look natural, însă care își doresc o schimbare care să le insufle bucuria primăverii.

Începe prin a alege nuanța perfectă de ojă pentru subtonul clientei. Apoi, alege modelul floral având în minte preferințele clientei. Pentru un look sofisticat, poți opta pentru bujori sau trandafiri, pentru unul relaxat pentru flori de câmp, iar pentru a oferi o notă de eleganță se poate adăuga un detaliu auriu.

flori pe unghii

GET THE LOOK

oja semipermanentaLight Pinkslidersliderslider

Colorful FLORAL ART

Cu siguranță că printre cliente se află și persoane îndrăznețe, mereu în căutare de nou. Acestora le puteți oferi o explozie de culoare, atât prin nuanța ojei cât și prin modelele florale.

Alegerea nuanței poate fi o adevărată provocare atunci când dispui de zeci de culori, însă începe prin a te ghida de preferințele clientei și de ceea ce i se potrivește. Pentru un strop de optimism poți alege oranjul, pentru eleganță – albastru și violet, iar pentru o explozie de rafinament poți alege clasicul roșu. Pe lângă preferințele clientei, nu uita să ții cont și de nunța tenului. Quick tip: Pentru un subton rece, alege roșu închis, violet, lavandă sau albastru intens, iar pentru un subton cald poți opta pentru nuanțe precum galben, portocaliu și roșu corai.

Pentru a sparge tiparele, poți opta pentru o aranjare diferită a modelelor florale și să excluzi din start modelul clasic pe inelar. Modelul floral își poate face loc pe arătător. Mai mult, pentru un impact mai puternic, alege un design complet diferit pentru fiecare mână.

flori pe unghii

GET THE LOOK

oja semipermanentaoja semipermanentaoja semipermanentaoja semipermanentaoja semipermanenta

 

Acum că ai ideile și materialele, nu înceta să ne uimești cu creațiile tale!

Bea o gură de cafea, simte mirosul zambilelor, ia-ți pensula favorită și începe un nou design floral.

Zi cu soare!

1 Comment

  1. Magda 14/09/2021 Reply

    Care este inspiratia/tendinta pentru toamna aceasta?

Leave a Comment

Your email address will not be published.

19 + 17 =

TOP

X