Ingrijirea mainilor si picioarelor pentru el

Ingrijirea de sine nu este doar o activitate pe care o puteti construi in viata de zi cu zi. Este o gandire pe care ar trebui sa o intruchipam cu totii.

Efortul pe care barbatii il fac sa aiba grija de ei insisi si sa fie sanatosi are un impact imens asupra femeilor. Primul pas catre o ingrijire adecvata este sa iti faci timp pentru tine. Este usor sa fi prins in rutina ta zilnica si sa fi victima a ideii ca nu trebuie sa iti rezervi timp special atunci cand exista alte lucruri mai importante. Dar a face ingrijirea de sine o prioritate este esential. Cand te ingrijesti te simti mai bine fizic si mental.

Majoritatea barbatilor si-au dat seama cat este de comod si de relaxant sa mearga intr-un salon pentru ingrijire a mainilor si picioarelor. Izolarea ne obliga sa ne descurcam singuri in avea grija de noi.  Confortul si indemanarea nu par sa existe si ne rugam sotiile, prietenele sa ne ajute. Dar oare nu ne putem descurca singuri?

Cel mai usor este sa ai acasa o trusa doar a ta pentru ca atunci cand vrei sa ai grija de mainile si picioarele tale sa sti pe ce sa pui mana.

Descopera kitul nostru pentru ingrijire aici: https://www.nailartprofessionals.ro/produse/ingrijire-corporala/kituri-pentru-acasa/kit-de-ingrijire-pentru-el/

Sa vedem de ce ai avea nevoie pentru a avea grija de unghiile tale:

 • Pila Eco 180
 • Pila Endurance 180
 • Pila shinner
 • Pila calcaie
 • Ceramic Pusher Pen
 • Eveline STOP cuticle remover
 • Eveline Ulei cuticule
 • Eveline SOS Hand cream
 • Eveline SOS Foot cream

 

Pasii de aplicare:

 1. Scurtarea unghiilor cu pila Eco 180. Pilim lungimea unghiei pana ajungem la o forma potrivita. Pilim colturile si dam o forma semi-rotunda unghiei.
 2. Ridicarea cuticulei cu ceramic Pusher PEN. Impinge cuticule cu partea abraziva a pen-ului pentru a ridica cuticula.
 3. Matuirea suprafetei unghiei cu pila Endurance, partea gri(buffer). Dupa ridicarea cuticulei, pilim in jurul cuticule pentru a indeparta reziduriile de piele ramase pe unghie.
 4. Aplicarea Cuticle remover, lasati sa actioneze timp de 2 min. Aplicam solutie pe 5 degete si imprastiem solutia in jurul cuticulei lasand-o sa actioneze 2 minute.
 5. Indepartarea removerului cu servetel apoi curatarea cuticulei exfoliate cu Ceramic Pusher PEN. Dupa ce am indepartat solutia de pe cuticula mergem in jurul acesteia si sub ea pentru a o curata.
 6. Spalarea mainilor cu apa si sapun. Ne stergem bine pentru ca unghia sa fie uscata.
 7. Realizarea luciului natural al unghiei cu ajutorul pilei Shinner, partea verde apoi partea alba. Pilim unghia cu pila de luciu pentru un aspect fara zgarieturi.
 8. Aplicarea uleiului de cuticule. Cu ajutorul pensulei aplicam o cantitate mica in jurul cuticulei pentru hidratare.
 9. Aplicarea cremei hidratante ori de cate ori doriti.

La pedichiura:

 1. Inmuierea picioarelor timp de 20 de min sau dupa ce iesiti de la dus.
 2. Indepartarea calusului cu pila de calcaie partea mai dura. Pilim partea uscata si incarcata a talpii.
 3. Finisarea talpii cu pila de calcaie partea mai fina. Pilim cu partea mai fina a pilei pentru un rezultat mai bun.
 4. Continuati cu pasul 1 de la manichiura. Executam procedurile ca si la manichiura si nu uitam bineinteles de crema de la final.

 

Nu uitati ca femeile apreciaza si admira un barbat ingrijit, iar mainile si picioarele sunt cartea ta de vizita!

Cu drag, o femeie!

Spread the love

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP

X