Maini dezinfectate? Maini uscate? Maini crapate?

De cele mai multe ori credem ca facem tot ce este nevoie pt a ne ingriji mainile dar rezultatele nu apar. O programare la salon nu este tot ce trebuie sa facem. Timpul nostru, in care putem sa avem grija de noi este mult mai mult acum. Asadar, haideti sa profitam din plin de el. Pentru ingrijire completa alege si varianta  de ingrijire unghii si maini: https://www.nailartprofessionals.ro/produse/ingrijire-corporala/kit-ingrijire-unghii-si-maini/

Intrebarea voastra cea mai frecventa este ca desi aplicam crema pe maini de mai multe ori pe zi, pare sa nu ne ajute indeajuns. Pielea mainilor noastre ramane la fel de uscata, deshidratata, uneori chiar crapata. 

Spalatul pe maini face parte din igiena fiecarei persoane iar acum o facem in exces pentru a ne proteja, dar ce facem si cum protejam pielea agasata de dezinfectanti, detergenti, clorul din apa si alti factori daunatori acesteia.

Raspunsul la intrebarea voastra este o ingrijire mai complexa si anume, adaugand cremei si alte produse de hidratare. Varianta de produse aleasa de noi este una organica si fara parabeni.

Putem incepe prin a folosi un sapun de maini hidratant care sa nu ne lase mainile uscate dupa spalare. https://www.nailartprofessionals.ro/produse/ingrijire-corporala/sylveco-moisturizing-hand-wash-sapun-lichid-hidratant/

 

 

 

Un alt lucru important pentru piele este o atenta exfoliere pentru a indeparta celulele moarte, pentru a curata pielea si a stimula circulatia.

Scrubul ajuta la hidratarea pielii, ea curatand particulele care blocheaza trecerea cremei in profunzimea pielii. Puteti descoperi kitul nostru pentru ingrijirea mainilor uscate aici: https://www.nailartprofessionals.ro/produse/ingrijire-corporala/kit-ingrijire-piele-uscata-crapata-dupa-utilizarea-dezinfectantilor/

La fel ca si pielea de pe maini, cuticula are si ea de suferit. Recomandarea noastra este de a folosi uleiul de cuticule pentru hranirea acestora, acesta putand fi folosit cat de des simtiti nevoia. Grija pentru mainile noastre trebuie sa devina o prioritate.

Kitul este compus din produse Gama Rosadia (Sylveco), gama conceputa special pentru perioada mai rece, asta inseamna ca aceste produse ajuta la hidratarea si protectia pielii uscate, deshidratate si crapate. Produsele Sylveco sunt organice si fara parabeni ceea ce este un avantaj pentru pielea noastra. Trandafirul este un simbol al femeilor, al frumusetii naturii si al luxului. Rosadia este un brand bazat pe materii prime derivate din plante exceptionale, ale caror proprietati unice garanteaza o functionare eficienta. Un ingredient unic al produselor cosmetice ROSADIA este uleiul prețios de trandafir de damasc, care se obține prin distilarea florilor culese manual ale acestei plante cultivate în faimoasa Valea Trandafirului din Kazanłyk, Bulgaria.

Continut kit:

  • Scrub – 250 ml
  • Lotiune de corp – 250 ml
  • Crema de maini – 100 ml
  • Ulei cuticule – 10 ml

*Pentru un rezultat bun, folositi scrubul cel mult de 2 ori pe saptamana in cazul in care aveti pielea foarte afectata.

Datorită bogăției substanțelor care întârzie îmbătrânirea pielii (antioxidanți), precum și proprietăților liniștitoare, hrănitoare, hidratante și întărire ale vaselor de sânge, seria ROSADIA este dedicată în principal pielii vasculare, mature, uscate și sensibile.

 

Dragele noastre, suntem convinse ca impreuna facem lucruri minunate iar ingrijirea voastra acasa va fi cea mai buna relaxare pentru perioada aceasta. Se apropie totusi vara si trebuie sa fim magnifice!

 

Aveti grija de voi si STAY SAFE!

 

Spread the love

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP

X