Pedichiura pentru acasa

 

 

 

Cand vine vorba de picioarele noastre ne gandim ca pe timp de iarna ingrijirea nu este necesara. Acest lucru este total gresit. De ce spunem asta; pentru ca si pe timp de iarna, unghiile cresc, ele se incarca iar taierea si curatarea la repezeala nu este cel mai bun lucru pentru momentul cand incepem sa le pregatim pentru anotimpul calduros. Talpile noastre trebuiesc curatate si hidratate indiferent de sezon iar unghiile trebuiesc mereu taiate corect, uniform, pentru a evita diferite neplaceri in viitor. 

 

 

 

 

Acum ca soarele ne bate insistent la usa si dat fiind faptul ca ne si gaseste acasa, sa-i facem placerea de a-l invita inauntru. Sustinem in continuare ca ingrijirea trebuie sa porneasc din intimitatea noastra, asta pentru ca ne pasa ne noi. Asadar de data aceasta discutam despre cele care ne sunt stalpi in viata, si care ne plimba unde ne doreste trupul si mintea. 

Putem incepe sa dam si picioarelor noastre aceasi atentie pe care o dam mainilor. In momentul de fata, timpul este atuul nostru si putem face minuni cu el. Pentru ingrijire completa puteti descoperi si kitul : https://www.nailartprofessionals.ro/produse/ingrijire-corporala/kit-ingrijire-corp/

Ne putem crea o rutina in avea grija de picioarele noastre dupa fiecare dus sau la fiecare sfarsit de saptamana iar apoi pentru ingrijirea unghiilor la 3-4 saptamani. Ce va recomandam si este important dupa fiecare dus, este crema care nu trebuie sa lipseasca niciodata. Alegem o crema hidratanta care este destinata picioarelor pt un efect mai bun. Noi va propunem un kit care va ajuta sa aveti mereu picioarele frumoase si ingrijite. https://www.nailartprofessionals.ro/produse/ingrijire-corporala/kit-ingrijire-picioare/

Acest kit este conceput pentru a cuprinde toate necesitatiile voastre si pentru a va oferi un moment de relaxare si hidratare in propria voastra casa. El este compus din:

 • Pila calcaie – 1 buc
 • Pila Endurance 180 – 1 buc
 • Pila eco 180 – 1 buc
 • Tratament Trind Nail Repair – 9 ml
 • Scrub Vianek – 250 ml
 • Crema picioare Vianek – 75 ml
 • Botosei keratina – 1 buc

Pasii de aplicare:

 1. Inmuierea picioarelor in apa calda si sapun dezinfectant timp de 15 minute. Se poate executa pedichiura si dupa ce iesiti de la dus.
 2. Indepartarea callusului de pe calcaie cu pila neagra, partea interioara mai dura.
 3. Finisarea calcaiului cu partea exterioara a pilei, mai fina. Finisam calcaiele pana cand simtim ca sunt netede si fine.
 4. Aplicarea scrubului pe intreaga talpa, prin masaj, insistand in zonele mai uscate, timp de 2 minute. Acesta are rolul de a exfolia pielea moarta si de a permite o mai buna hidratare dupa aplicarea botoseilor hidratanti si a cremei.

 

 

 

5. Spalarea scrubului.

6. Scurtarea unghiilor cu pila maro. Scurtarea unghiilor se face din pila pentru a preveni craparea in timpul taierii si pentru a da forma corecta si uniforma fara a umbla la colturi.

7. Ridicarea cuticulei cu betisorul de portocal.

*Taierea cuticulei la nevoie cu forfecuta de cuticule.

8. Finisarea suprafetei unghiei cu pila cu 2 fete, partea gri (daca unghia este ingrosata se poate utiliza partea alba a pilei). Finisam in jurul cuticulei cu atentie pentru a indeparta reziduurile

9. Clatirea unghiilor

10. Aplicarea tratamentului de unghii Trind Nail Repair (lasati sa se usuce 15 min).

11. Aplicarea botoseilor hidratanti, prin masare si distribuire a materialului pe toata suprafata piciorului (lasati sa actioneze 20 de minute)

12. Aplicarea zilnica a cremei de calcaie Vianek pentru intretinere. Hidratarea este esentiala si se face zilnic.

*Tratarea unghiilor cu problem fungice cu ajutorul Trind Fungal Nail Serum. Vezi: https://www.youtube.com/watch?v=8j8xbaITCP8

 

In cadrul salonului v-am rasfatat cu diferite SPA-uri, servicii pentru hidratare, relaxare, regenerare si nu numai. Acum este momentul sa va continuati rasfatul acasa la voi. Cand reveniti in fotoliul nostru comod, va promitem ca nu scapati fara un tratament bine meritat.

 

 

Ai grija de tine si ne vedem curand!

 

Spread the love

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP

X