CUM SA DETERMINI FORMA POTRIVITA IN FUNCTIE DE LUNGIMEA DEGETELOR SI MARIMEA UNGHIEI?

Daca cu multi ani in urma existau doua forme de unghii, patrate si rotunde, astazi vorbim de 5 forme de baza si cel putin 20 de alte tipuri derviate din acestea.

Exista situatii in care poate fi extrem de dificil sa alegem forma potrivita pentru clienta noastra, cu exceptia acelora in care aceasta stie exact ce vrea. In oricare din cazuri, noi, in calitate de tehnicieni experimentati, ar trebui sa le sugeram cea mai buna optiune. Vom alege impreuna cu ea forma care se potriveste cel mai bine cu unghiile ei naturale.

Nu toate formele de unghii se potrivesc diferitelor tipologii de degete.

Forma unghiilor este menita sa alungeasca degetele, sa sporeasca aspectul maniilor si bineinteles, sa ofere incredere  si multumire clientei.

Exista mituri care spun ca forma unghiei se alege in functie de forma cuticulei. Nu este intotdeauna asa. Trebuie sa luam in considerare mai multe aspecte precum, tipul si lungimea degetelor sau a unghiilor naturale.

S-ar putea ca clientele noastre sa nu stie aceste trucuri pentru manichiura, iar noi trebuie sa le punem in aplicare. Asa le vom face fericite.

Pentru alegerea celei mai potrivite forme pentru cliente, in functie de lungimea degetelor si a unghiilor si formei patului unghial, va sfatuiesc sa tineti cont de diagrama de mai jos.

Sursa: The Nail Shapes & Structure Compendium, Ela Loszczyk

 

Cu drag,

Lore

Spread the love

Leave a Comment

Your email address will not be published.

eighteen + fourteen =

TOP

X