Salut! 🙂

La noi este soare puternic! La tine cum e?

Ei bine, chiar daca ploua sau e innorat, as vrea sa-ti captez atentia pentru cateva minute, cu un blog si poate sa-ti inseninez ziua.

Despre ce e vorba? Exista 6 principii de convingere atunci cand vine vorba de clienti. Mai exact, 6 „sfaturi”, care aduc intradevar rezultate in afacerea ta.

Te-ai convins de foarte multe ori ca este greu sa-ti multumesti clientii in totalitate, asa este?

Te-ai gandit sa incerci mai mult? Te-ai gandit sa imbunatatesti serviciile tale cu ceva unic?

Astazi vreau sa-ti povestesc cum sa-ti atragi clientii prin actiuni reciproce.

 

Primul pas sau „sfat” care functioneaza de minune este RECIPROCITATEA.

Ce este? Se traduce foarte simplu: ceva gratuit!

DE CE ESTE IMPORTANT SA OFERI „CEVA GRATUIT” CLIENTULUI?

Pentru ca il aduce inapoi. Poti sa-i oferi o mostra de produs, un voucher personalizat, un serviciu gratuit cu ocazia zilei de nastere sau ceva nou si neasteptat.
El va fi incantat si va dori sa cumpere iar si iar, fie ca este vorba despre un serviciu sau despre un produs.
Ti s-a intamplat ca, atunci cand mergi la un restaurant, ospatarul sa te serveasca cu o degustare din partea casei? Ceva mic, dar foarte gustos? Iar tu esti de-a dreptul „WOW„!

Ei bine, in acel moment simti ca vrei sa-l rasplatesti pentru amabilitate, pentru ca te-a facut sa te simti bine! Ii oferi tips sau pur si simplu ii garantezi ca te vei intoarce. Cam despre asta este principiul reciprocitatii. Rasplateste fidelitatea clientilor tai si vei fi rasplatit!

Lorand Soares-Szasz spune intr-una din cartile sale ca ” principiul reciprocitatii se manifesta atunci cand cineva primeste ceva ca dar, fara sa plateasca, dar va fi dornic sa intoarca darul intr-o forma sau alta.

Asta inseamna ca, clientii multumiti iti vor aduce prin recomandare alti clienti, care iti vor aduce alti clienti si tot asa. Te vei bucura, cand acel „ceva” iti va inzeci valoarea, nu-i asa?

Incearca, vei avea de castigat!

 

Sper ca soarele a iesit si la voi!
Daca vrei sa impartasesti cu noi experientele tale, sau pur si simplu vrei sa ne spui parerea ta despre acest blog, nu ezita sa ne scrii!

Te astept pe blog, cu un nou articol despre un alt principiu, RARITATEA.

Ne auzim curand,
Echipa Nail Art Professionals

Leave a Comment

Your email address will not be published.

ten + eighteen =

TOP

X