V-ati gandit vreodata ce ati alege intre TIMP si BANI?

Inainte de toate, trebuie sa stiti ca serviciile rapide de orice fel, vor atrage clienti ieftini.  Nu vorbim doar de domeniul unghiilor, vorbim de tot ce inseamna BEAUTY si nu numai.

Daca lucrati la construirea unei imagini care sa reflecte arta unghiilor frumoase si ingrijite, va trebui sa tineti cont de mai multe aspecte.

Este intradevar o calitate, cea de a fi rapid, dar nu intodeauna este privita ca un aspect pozitiv. Aveti grija la conceptia de „serviciu ieftin„sau „rapid si prost„.

Stim ca,  multe dintre voi, aveti capacitatea de a obtine un produs final frumos, de calitate. Dar nu intodeauna ne iese, nu-i asa?

Mereu intra in joc si timpul clientilor, care, desigur este foarte pretios. Avem clienti  pe care putem sa-i descriem „MA GRABESC!„, dar avem si clienti „AM TOT TIMPUL DIN LUME!„. Ei bine, pentru a-i multumi pe toti, va sfatuiesc sa detineti o varietate complexa de servicii, pentru atatea feluri de clienti.

Cu siguranta un serviciu rapid, va fi unul ieftin. Va trebui sa mentineti aceasta linie a preturilor, ca sa ramaneti in afacere, un timp indelungat.  Aici trebuie sa lucrati la intensitate ridicata, astfel incat sa stoarceti cat mai multi clienti pe zi.

Atunci cand vorbim de servicii rapide, nu vom construi o relatie cu clientii. Nu putem dobandi loialitatea si increderea clientilor nostri, fara a avea o relatie corecta, cu acestia. Este imposibil sa croim o legatura fidela, atata timp cat si noi suntem grabiti, dar si ei.

Cand oferim mai mult timp unui client, il facem sa se simta important, prinde incredere si devine loial. In asa fel putem crea o relatie, putem sa-i dam sfaturi  si automat,  il facem fericit. El va plati mai mult, pentru munca noastra.

Mereu va sfatuim sa CREATI O POVESTE.  De ce? Pentru ca fiecare client are stilul si povestea lui. Povestea lui, reflecta povestea pe care voi o creati pe unghii.

Suntem de atatea feluri, cate culori in natura. De atatea feluri, cate laturi ale imaginatiei. De atatea feluri, cat pretentii si mofturi. Ei, atatea feluri, vei crea, prin poveste. Nu e simplu deloc, dar iti trebuie creativitate  si  unicitate.

Dupa cum spuneam, nu ne iese intodeauna un serviciu pe cat de rapid, pe atat de perfect. De cele mai multe ori, timpul ne linisteste. Daca avem timp, imaginatia e alta, concentrarea e maxima, satisfactia e si mai mare.

As vrea sa va ganditi si la timpul pe care il acordati educatiei, documentatiei, practicarii tehnicilor noi, bazate pe creatie si inovatie. Chiar si in domeniul acesta frumos, al unghiilor, este ESENTIAL sa fii in pas cu tendintele, culorile, tehnicile momentului. Altfel, vei fi depasit de altii, care, pun pret pe PERFECTIUNE si PROFESIONALISM. Sunt lucruri pe care nu le putem grabi.

Va sfatuim sa combinati toate cele spuse mai sus, si sa creati ceva complex, care sa le cuprinda pe toate, pentru ca noi, oamenii, suntem firi complexe.

Este bine sa avem din toate, dar sa mergem pe un anumit stil. Noi am ales PRECIZIA si PROFESIONALISMUL, in proportie de 70%.

Amintiti-va ca, fiecare client citeste o carte despre voi. Tu ce ai vrea sa spuna cartea ta despre tine? „Foarte repede?” sau „Profesionist in tot ceea ce face?”

Va invitam sa urmariti sectiunea noastra SHOP THE LOOK, pentru inspiratie!

Lasati-ne in comentarii parerea voastra despre aceasta tema!

Pana data viitoare, Stay Tuned!

 

Cu prietenie,

Lore

Leave a Comment

Your email address will not be published.

fourteen − 4 =

TOP

X