Inspiratia este cuvantul cheie atunci cand vine vorba de Nail Design.

Astazi vreau sa va aduc zambetul pe buze, cu doua manichiuri inspirate din lumea Disney, realizate de tehnicianul nostru talentat Carmina Boldan.

Carmina este pasionata de pictura pe unghii. Are o imaginatie coplesitoare, un talent aparte si o dorinta imensa pentru arta si design pe unghii.

Pentru ca tot a devenit un trend anul acesta, acela de a purta tricouri, pantaloni si jachete inscriptionate cu personajele magice Disney, de ce sa nu le purtam si pe unghii?

Mai ales cand clientele noastre urmeaza sa viziteze parcul Disneyland, este o ocazie perfecta sa realizam un design specific.

Daca iti place sa pictezi, vei realiza aceasta manichiura intr-un timp foarte scurt. Poti folosi vopsea acrililca, geluri de pictura, oje semipermanente sau poti alege o combinatie intre ele. Pentru pictura iti recomandam pensula Diamond Paint Brush, iar pentru buline, punctometrul Dotter Tool.

Pentru o manichiura cu elemente Disney 3d, poti realiza pictura propriuzisa, peste care presari pudra incolora, Crystal powder. Efectul este surprinzator!

Daca vreti sa vedeti toate lucrarile Carminei, dati-i un follow pe Instagram, nap.carmina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu inspiratie,

Lore

Leave a Comment

Your email address will not be published.

3 × three =

TOP

X